Nieuws Schietvereniging Het FortVeiligheid bij Schietvereniging Het Fort


Veiligheid is een relatief begrip, aangezien niets onder alle omstandigheden volledig zonder gevaar is.
Veiligheid op de schietbaan is kennis van zaken hebben, blijven nadenken en rekening houden met andere schutters. Alle leden van SV Het Fort krijgen voortdurend goede voorlichting op het gebied van veiligheid.
Nieuwe leden krijgen de eerste tijd zelfs individuele begeleiding van onze instructeurs, met betrekking tot veiligheid en de kennis die nodig is om de schietsport op een leuke en vooral veilige manier te blijven beoefenen.
In het belang van u en uw medeschutters zijn er daarom een aantal gedragsregels en voorschriften opgesteld.
Elke schutter dient zich hieraan te houden!

Lees verder : Veiligheid bij SV Het Fort  (pdf 172 kB)   Veiligheid bij SV Het Fort


Sv Het Fort is door de KNSA gecertificeerd.

SV Het Fort is een professionele schietvereniging. Daarvoor hebben wij strikte regels opgesteld waar onze leden zich aan dienen te houden. Als vereniging zijn we lid van de KNSA en houden ons te allen tijde aan de geldende wet- en regelgeving.
Ingevolge die regelgeving, de CWM 2016, is een schietvereniging verplicht zich te certificeren en daartoe te onderwerpen aan een audit welke wordt afgenomen door de KNSA. Sv Het Fort heeft dit gedaan en deze met glans doorlopen! 


Lees verder

Schietopleidingen

SV Het Fort biedt intern instructie aan voor zowel pistool- als geweer-schieten. Al  onze wapens zijn toegelaten overeenkomstig de respectievelijke KNSA disciplines.


Lees verder

Schieten op buitenbanen

Sv Het Fort schiet in Emmen op buitenbanen, via Sv Het Fort is voor onze leden een zogemaamde Emmen-pas te verkrijgen, waardoor leden gebruik kunnen maken van de in Emmen gelegen schietbanen.

Lees verder