Nieuws Schietvereniging Het FortWaarom Fort Pannerden?

De relatie tussen Schietvereniging Het Fort en het Fort Pannerden valt aldus te verklaren:

Onze schietbaan is ondergebracht in een soort bunkerachtige ruimte te Pannerden, gelegen aan de Hoogeweg 23C (ter plaatse ook wel bekend als schietsportcentrum 't Anker of "de forellenvijver").

Met een beetje fantasie is er wel een relatie te bedenken tussen de begrippen Bunker en Fort en tussen Fort en Pannerden.
Sv Het Fort is door de KNSA gecertificeerd.

SV Het Fort is een professionele schietvereniging. Daarvoor hebben wij strikte regels opgesteld waar onze leden zich aan dienen te houden. Als vereniging zijn we lid van de KNSA en houden ons te allen tijde aan de geldende wet- en regelgeving.
Ingevolge die regelgeving, de CWM 2016, is een schietvereniging verplicht zich te certificeren en daartoe te onderwerpen aan een audit welke wordt afgenomen door de KNSA. Sv Het Fort heeft dit gedaan en deze met glans doorlopen! 


Lees verder

Schietopleidingen

SV Het Fort biedt intern instructie aan voor zowel pistool- als geweer-schieten. Al  onze wapens zijn toegelaten overeenkomstig de respectievelijke KNSA disciplines.


Lees verder

Schieten op buitenbanen

Sv Het Fort schiet in Emmen op buitenbanen, via Sv Het Fort is voor onze leden een zogemaamde Emmen-pas te verkrijgen, waardoor leden gebruik kunnen maken van de in Emmen gelegen schietbanen.

Lees verder