Nieuws Schietvereniging Het FortDisciplines KNSA

totaaloverzicht-knsa-gereglementeerde-disciplines_versie4-8

Aanvraag Formulier WM3


Als u in aanmerking komt om een vuurwapen voorhanden te mogen hebben, kunt u hier het zogenaamde WM3 formulier downloaden.
Als u een optie op een wapen heeft (om deze aan te schaffen), kunt u met dit WM3 formulier, nadat u alle gegevens juist heeft ingevuld, naar de politie. Als u aan de voorwaarden voldoet, krijgt u van de politie een WM2 formulier, waarmee u weer naar de verkopende partij moet. 
De politie zal u dan een WM4 (verlof tot voorhanden hebben) verschaffen of zal het wapen op uw al eerder uitgereikte WM4 bijschrijven.

Download :  WM3 formulier      

WM3.pdf
Sv Het Fort is door de KNSA gecertificeerd.

SV Het Fort is een professionele schietvereniging. Daarvoor hebben wij strikte regels opgesteld waar onze leden zich aan dienen te houden. Als vereniging zijn we lid van de KNSA en houden ons te allen tijde aan de geldende wet- en regelgeving.
Ingevolge die regelgeving, de CWM 2016, is een schietvereniging verplicht zich te certificeren en daartoe te onderwerpen aan een audit welke wordt afgenomen door de KNSA. Sv Het Fort heeft dit gedaan en deze met glans doorlopen! 


Lees verder

Schietopleidingen

SV Het Fort biedt intern instructie aan voor zowel pistool- als geweer-schieten. Al  onze wapens zijn toegelaten overeenkomstig de respectievelijke KNSA disciplines.


Lees verder

Schieten op buitenbanen

Sv Het Fort schiet in Emmen op buitenbanen, via Sv Het Fort is voor onze leden een zogemaamde Emmen-pas te verkrijgen, waardoor leden gebruik kunnen maken van de in Emmen gelegen schietbanen.

Lees verder